Restart hlavy

Navrhuju restartovat hlavu, otevřít mysl, dát si práci a každý den najít alespoň jednu pozitivní zprávu, i kdyby to měla být jen informace o tom, jestli rouška pana ministra Havlíčka opět ladí s kapesníčkem v jeho klopě, to napjatý očekávání je vzrušující.

Před pár dny jsem o tom natočila úplně krátké video. Nečekejte Holywood. Točím na mobil u nás v kuchyni. Takže spíš obsah, než forma.

Říkala jsem si, že heslem dnešních dní by mělo být NIC NENÍ NEMOŽNÉ. Ono totiž podle zpráv, co se na nás valí ze všech stran, to vypadá, že nejpozději po Velikonocích nastane konec světa, poslední zhasne a bude po všem. Já si to teda nemyslím. 

A ve světle hesla „Nic není nemožné“ jsem si řekla, že si zpravodajství udělám vlastní a budu číst a sledovat lidi a zdroje, co to nevidí tak černě. Rozhodně nechci zlehčovat dění kolem nás. Ale to, že budeme vzdychat, dokola sledovat děsivý zprávy a nechávat se strašit bulvárními titulky – bohužel už nejen v bulváru, nám motor nenahodí. 

Tady je pár lidí a zdrojů, které poslouchám, čtu a sleduju, když potřebuju zvednout náladu a nakopnout se.

A protože jsem hodná holka, nedala jsem naopak do kupy seznam lidí a zdrojů, co mi už fakt pijou krev. Nakonec, každýmu z nás pije krev někdo jinej.

Tak prostě navrhuju restartovat náš vnitřní motor, vzít do hrsti starej dobrej selskej rozum a připomenout si, že: Kdo se bojí, se.....re v síni. Je to rozhodně lepší, než žádat o pomoc nejrůznější svaté a patrony, protože nechci vám brát iluze, ale Václav je evidentně na dovolený a Blaničtí rytíři zřejmě zapomněli heslo, jak z Blaníku ven už dávno před pandemií. 

A kdybyste potřebovali restartovat i váš byznys, tak si stáhněte pár tipů, protože NIC NENÍ NEMOŽNÉ!

Mějte se hezky, užívejte slunce a mějte hlavu v pohodě.

...jo a dejte vědět, co a koho rádi sledujete vy.