3 (malý) byznysy, co mě baví

Mám ráda malý byznysy. Jsou malý, (zatím), ale je za nima kus práce, opravdický živí lidi a všichni začali z úplný nuly. Bez peněz, s nadšením a chutí jít do toho. Smekám a mám radost, že jsem je mohla potkat. Když mám den blbec, pochybuju o sobě, případně mám chuť se vším seknout, tyhle lidi mě inspirujou. …den blbec máme občas všichni, nebo ne?

Keezoo Organics 
S paní Kubíčkovou jsme se potkaly před rokem. Začínala, hledala cestu k zákazníkům, učila se za pochodu Instagram a tak trochu nevěřila, že to dá. Na Instagramu je dneska jak ryba ve vodě, postuje krásný fotky a Keezo Organics šicí dílna jede a šije krásný věci. 
"Nečekejme na velké akce, které někdo vymyslí, vyhlásí a na nás bude jen je přijmout a dodržovat. Jsou tu malé změny, které můžeme udělat a mít skvělý pocit sami za sebe a hned teď."

Flipfish fingerboards
Nikdy jsem nejela na skateboardu. Nikdy jsem netušila, že existuje něco jako úplně mrňavý skateboardy a říká se jim fingerboardy. Tohle všechno jsem zjistila v Českých Budějovicích na soutěži T Mobile Rozjezdy. Od kluka, co se chystal k maturitě a snil o vlastním byznysu. Jestli se nepletu, maturita dopadla a byznys začíná šlapat. Sleduju Flipfish fingerboardy na FB a Instagramu a obdivuju ty malinkatý „prkýnka s kolečkama“ a všechny ty malinkatý věci kolem, tu manuální zručnost a výdrž. 

Af-ró.cz
Kdysi jsem si koupila raw dort v raw cukrárně v Praze a žádný velký nadšení se nekonalo. A pak jsem potkala Alexandru Flašarovou v Ostravě. Alex měla krabici plnou raw makronek. Byly úplně jiný, než ten raw dort v pražský cukrárně. Citronová a pistáciová makronka od Alex mě dostala. Normálně čekám, až mi někdo nabídne, ale u krabice s raw makronkama jsem se nežinýrovala a ládovala se jak o život.
A mimochodem Alex v noci dělá makronky, brzy (jako fakt brzy) je zabalí, rozveze, prodá a pak zase dělá makronky, zabalí, rozveze, ….

Tak tyhle byznysy mě baví, na nic si nehrajou, nemachrujou, dělaj, nestěžujou si (nebo jen trochu a potichu) a pomalu, krok za krokem budujou svůj byznys, 

klobouk dolů a díky za inspiraci.

mějte se fajn a zase ve čtvrtek,